Διαδραστικό

360° VIRTUAL TOURS

 

Μια εικονική περιήγηση είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο, διαδραστικό εργαλείο marketing για κάθε επιχείρηση. Στην extrapepper δημιουργούμε περιεχόμενο που μεταφέρει τους φυσικούς χώρους σας και την εμπειρία του πραγματικού κόσμου online, καθιστώντας τους προσβάσιμους 24 ώρες το 24ωρο από οπουδήποτε στον κόσμο. Αν δημιουργηθούν με τον κατάλληλο τρόπο, οι εικονικές περιηγήσεις, αποτελούν περιουσιακά στοιχεία που διαδραματίζουν πολύτιμο ρόλο στην προβολή της επιχείρησής σας και προσφέρουν απτές αποδόσεις.

Συναρπαστικό

AERIAL και DRONE

Δώστε στον επισκέπτη σας πανοραμική θέα της τοποθεσίας σας από ψηλά. Ιδανικός τρόπος για να προβάλετε το μέγεθος της επιχείρησής σας αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο. Προσφέρουμε μια σειρά υπηρεσιών στον τομέα αυτό, όπως αεροφωτογραφία, βίντεο και αεροφωτογραφία 360°, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτούσια ως ξεχωριστές παραγωγές ή για να συμπληρώσουν μια ευρύτερη εμπειρία 360°.

ΟΛΕΣ ΟΙ 360° ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ ∆ΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΕΙ∆ΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΧΟΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ.

Μαγευτικό

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΓΓΙΓΜΑ

για να μπείτε στον κόσμο της «VR»

 

Οι εικονικές περιηγήσεις που δημιουργούμε για σας είναι ήδη έτοιμες για VR. Απλά αγγίξτε το κουμπί VR που υπάρχει στις περιηγήσεις και ανοίξτε την πόρτα σε ένα συναρπαστικό κόσμο εικονικής πραγματικότητας.

Η χρήση των συσκευών VR είναι πολύ συχνή σε συναντήσεις, εκδηλώσεις, συνέδρια και εμπορικές εκθέσεις. Αλλά και η ιδιωτική αγορά τέτοιων συσκευών αυξάνεται εκθετικά, έτσι όλο και περισσότεροι καταναλωτές μπορούν να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενό σας από την άνεση του σπιτιού τους.

GOOGLE 360 VIRTUAL TOURS

Google Street View Trusted Photography

Ουσιώδες

GOOGLE STREETVIEW TOURS

 

Οι καταχωρίσεις Google με 360 εικόνες έχουν διπλάσιες πιθανότητες να μετατρέψουν τους επισκέπτες σε αγοραστές. Ως πιστοποιημένοι φωτογράφοι της Google Streetview δημιουργήσαμε εικονικές περιηγήσεις για κάθε είδους επιχειρήσεις. Η περιήγησή σας 360 μηρών στο Google μπορεί να προσελκύσει πολύ περισσότερες εμφανίσεις κάθε μήνα, βοηθώντας σας να ξεχωρίζετε στο διαδίκτυο και να επεκτείνετε την περιοχή σύνδεσης των πελατών σας

Αποκτήστε εύκολα και γρήγορα

το Virtual Tour της επιχείρησής σας

Επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail ή μέσω της παρακάτω φόρμας. Ένας από τους συνεργάτες μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να προγραμματίσει την συνάντηση και να λύσει όλες τις απορίες σας.